1. září 2023 02:00
Je to v pohodě a bude to dobré. (mimochodem úplně na konci kulinářský tip pro TEBE:)).
To by mohlo stačit, pokud ne, potom:
VŠ 192cm usměvavý optimista s nadhledem a nadšenec života :) a mám v něm jasno stejně jako srovnané hodnoty a přijdou mi normální. Není mi cizí zábava a dobrodružství. A děti - děti jsou naprosto úžasné... Dám i vtip jde to líp.
Ještě ne? Co třeba takto:
- cítíš se mla...
celý textJe to v pohodě a bude to dobré. (mimochodem úplně na konci kulinářský tip pro TEBE:)).
To by mohlo stačit, pokud ne, potom:
VŠ 192cm usměvavý optimista s nadhledem a nadšenec života :) a mám v něm jasno stejně jako srovnané hodnoty a přijdou mi normální. Není mi cizí zábava a dobrodružství. A děti - děti jsou naprosto úžasné... Dám i vtip jde to líp.
Ještě ne? Co třeba takto:
- cítíš se mladě
- smysl pro humor
- dobrodružství, cesty či napětí
- procházky, kina, divadla
- úsměvy
- umíš se opřít
- umíš se postarat
- ochutnáš nové věci (i ode mě:))
- zábava i legrace
- procházky, divadla, kina, výlety
- sporty i hry
- stan i apartmán
- děti jsou fajn
Kýváš hlavou? Většinou? Tak by bylo fajn to vyzkoušet v praxi, ne? To je malá ochutnávka :), je-li i to Tvůj šálek kávy, můžeme to probrat nebo něco jiného. Chápu, že je fajn si vyměnit pár řádek, když už nemáme kamarádku nebo kamaráda, který by něco prozradil :). I tak osobní setkání napoví víc. Přeji vše dobré, zdraví, pohodu i legraci.
PS: Jen co najdu lepší fotku, dodám ji :) .
TIP: tohle u nás frčí, je to jednoduché a překvapivě dobré. Možná to znáš, přesto kdyby ne:
BYLINKOVÉ KRŮTÍ PLÁTKY (můj název)
Krůti prsa nakrájet na plátky a posolit. Ve varné misce smíchat olivový olej s bylinkami, já toho oleje nedávám moc - trochu po dně, ani nezaplním celou misku, ale asi záleží na každém - bylinky používám sušené - tymián, oregano a bazalku - množství je na Vás, my se toho nebojíme. Občas dám i sušné chili (to se v oleji pěkně rozpálí:)). Můžete také doplnit jemně nakrájený česnek apod.
Lehce promíchat a pak přidat kousky krůtího masa a řádně promíchat a nechat ležet. Čím déle tím lépe, ale stačí i 20min.
Předehřát troubu a nechat péct cca 10 min, potom otočit a zase 10 min (mnohdy stačí méně).
Maso není vysušené a bylinky protnou chut masa a vtěsnají se do něj a nespálí se.
To je vše k tomu např. rýži nebo červenou čočku (spousta bílkovin).
Neznáš, tak to nebyl ztracený čas, ne?:)